top of page

MINUSTA

Olet lämpimästi tervetullut vastaanottolleni Kallioon!

7E8A0411.jpg
Screen Shot 2021-03-01 at 14.13.51.png

Teija-Liisa Ranta

Parisuhde- ja seksuaaliterapeutti (NACS)

Työnohjaaja

Cambridge valmentaja

CV

Lisätietoja koulutuksestani ja osaamisestani.

Avaa tästä CV

Vastaanotolleni voit tulla erilaisissa elämäntilanteissa yksin tai yhdessä kumppanisi kanssa sellaisena kuin olet. Yhteistyössä, omaa itseä ja parisuhdetta tarkastellen, vuorovaikutuksessa toinen toistemme kanssa, voit alkaa ymmärtää ja oppia, jäsentää ja löytää vastauksia sekä ratkaisuja - voit elää mahdollisimman hyvältä tuntuvaa elämää.

" Voit tulla luokseni hakemaan valmentajaa, ohjaajaa, opasta tai kanssakulkijaa matkalla omaan itseesi tai hyvään parisuhteeseen." 

Voit tulla luokseni hakemaan valmentajaa, ohjaajaa, opasta tai kanssakulkijaa matkalla omaan itseesi tai hyvään parisuhteeseen. Ennaltaehkäisevästi voit tulla opettelemaan tunne- ja vuorovaikutustaitoja hyvän parisuhteen rakentamiseksi, nautinnollisen ja riittävän hyvän seksuaalielämän löytämiseksi, kehittämiseksi ja ylläpitämiseksi sekä ratkomaan ongelmalliseksi kokemiasi tilanteita. Voit tulla toipumaan ja eheytymään seksuaalisuuteen, uskottomuuteen ja eroihin liittyvistä traumaattisista kokemuksista. 

Laaja-alainen koulutukseni ja työkokemukseni antavat minulle valmiudet auttaa sinua seksuaalisuuteen, parisuhteeseen ja vanhemmuuteen liittyvissä kysymyksissä. Työnohjaajana autan työelämäsi mieltä askarruttavissa kysymyksissä, voimavara taidoissa sekä kehittymään ammatillisuudessa.

Tuorein koulutukseni on sertifioitu Cambridge valmentaja, joten autan myös laihdutuksessa ja painonhallinnassa.

teija työhuone.png.jpg

TERVETULOA

vastaanotolleni

Kallioon !

bottom of page