top of page

PALVELUT JA HINNASTO

Ranta_käsi_iconi.png
Ranta_kukka_iconi.png

Hinnat sisältävät alv 24%

Voit tulla vastaanotolleni Helsingin Kalliossa tai etäyhteyksin mistä vaan. Toimin myös Cambridge ohjelman valmentajana. Lue lisää TÄSTÄ 

cambridge1to1.jpg

Ota rohkeasti yhteyttä!

Yksilö- ja parisuhdeterapia

Parisuhdeterapia

Suhteen ongelmallisia ja etäännyttäviä tilanteita ennaltaehkäisevässä ohjauksessa autan löytämään hyvän vuorovaikutuksen, tunteiden käsittelyn, tunneyhteyden ylläpitämisen, läsnäolon, läheisyyden sekä hyvän seksielämän taitoja. Ohjaukseen voit tulla sinkkuna tai suhteessa olevana, yksin tai yhdessä ennen suhdetta tai tuoreessa suhteessa missä iässä tahansa.

 

Pidempään suhteessa olleita autan heidän ongelmallisiksi kokemiensa tilanteiden ymmärtämisessä ja ratkaisuissa. Kyseessä voivat olla etääntymiseen, vuorovaikutukseen ja kommunikointiin, tunnetaitoihin, läsnäoloon, kohtaamiseen tai seksielämään liittyvät asiat.

 

Parisuhteen traumaattisista kokemuksista selviytymiseen ja eheytymiseen autan asiakkaita yhdessä tai yksin. Näitä traumaattisia tilanteita ovat uskottomuus kokemukset,  henkinen tai fyysinen väkivalta sekä ero parisuhteesta. Autan mahdollisimman sovinnolliseen eroon lasten parasta ajatellen mikäli parilla on lapsia.

Seksuaaliterapia

Seksuaaliterapia

Seksuaalisuus sana tarkoittaa olemista omana itsenä, se ilmenee kaikessa mitä tunnet, ajattelet ja teet. Koko elämänhistoriasi on vaikuttanut siihen millainen olet nyt ja kuinka voit. Parhaimmassa tapauksessa osaat tunnistaa omat tarpeesi ja tunteesi ja ilmaista ne, hyväksyt oman kehosi ja itsesi, osaat olla  kontaktissa itseesi ja toiseen hyväksyen sekä kunnioittaen ja ilman syyllisyyttä tai häpeää. Rakastat itseäsi ja kykenet  rakastamaan muita.

 

Seksuaalisuudessa eli omana itsenä olemisessa ilmenevät häiriöt heijastuvat usein seksielämään ja tyytyväisyyteen itseä tai kumppania kohtaan. Häiriöt voivat ilmetä haluun, kiihottumiseen, erektioon, siemensyöksyyn, orgasmiin tai parisuhteeseen liittyvinä vaikeuksina. Seksuaalisuuteen voi liittyä epävarmuutta, pelkoja tai ahdistusta. Oireina seksuaalisuuden häiriöistä saattavat olla myös erilaiset kivut, tunne-elämän vaikeudet, kommunikaatiovaikeudet, huono itsetunto tai oman seksuaalisuuden kieltäminen.

 

Seksuaaliterapiassa käsitellään seksuaalihistorian vaikutusta tämän hetken tilanteeseen sekä itsensä ilmaisemista, kuuntelemista, tunteita, minäkuvaa ja parisuhdekysymyksiä ja pyritään oivaltamaan oireen synnyttäviä tekijöitä. Oireella on aina jokin merkitys. Autan asiakkaita selviytymään seksuaalisista traumakokemuksista ja vapautumaan haavoittaneen historian vaikutuksista.

Työnohjaus yksilöille ja yhteisöille

Työnohjaus

Työnohjaus on ammatillisten ja persoonallisten valmiuksien lisäämistä tutkimalla suhdetta omaan työhön. Kyseessä on ongelmien tietoinen, älyllinen ja tunneperäinen tutkiminen sekä itseä ja työtä koskevan avoimuuden kehittäminen. Työnohjauksen sisältönä on työ ja sen toteutus joko työnohjausryhmässä tai yksilötyönohjauksessa.

Työnohjauksen tavoitteena on parantaa ohjattavan ammattitaitoa ja edistää henkistä ja persoonallista kasvua. Työnohjaus tukee ohjattavaa, ehkäisee rutinoitumista ja parantaa stressin hallintaa, kirkastaa työntekijän perustehtävää.

Ranta_valokuvat_työnohjaus.jpeg
Screen Shot 2021-03-01 at 14.13.51.png
bottom of page